Identifikohu

Nuk keni një llogari? Regjistrohu tani

Fjalekalim i humbur?

Regjistrohu

Pozicione Vakante Eksploro ofertat e ndryshme dhe gjej punën e ëndërruar

Më Shumë
Shto alarm
Identifikohu ose krijo një llogari për të vazhduar.
61

Oferta pune

79

Kompani

0

CV Online

90 %

Punësime

Kompanitë Kompanitë e regjistruara në platformë

Si funksionon?

Kandidatë të Regjistruar në Platformë

Këndi i Punëdhënësit

Gjej punonjësin perfekt për kompaninë tënde

Afisho Vende Pune Zgjidh midis paketave të mëposhtme

Burimi i Aplikantëve

Gjej talentin e duhur pë t’i dhënë një shtysë rritjes së biznesit tënd. Zgjidhje biznesi të dizenjuara për sipërmarrësit. 

Blogu Ynë Si mund të zhvilloni karrierën tuaj

Zyrat Tona

Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Tiranë, Shqipëri
Telefon (355) 123-4567
[email protected]